Over Marjolein Keijzer

Na mijn studie geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam besloot ik de opleiding tot psychiater te gaan volgen. Mijn opleiding heb ik gevolgd bij Mentrum in Amsterdam. In 2001 heb ik de opleiding tot psychiater afgerond. Na een aantal jaren binnen verschillende GGZ-instellingen te hebben gewerkt, ben ik in 2007 begonnen met mijn eigen praktijk.

Het werken binnen mijn eigen praktijk bevalt mij erg goed vanwege de kleinschaligheid en het persoonlijke karakter. Ik hecht veel waarde aan openheid, betrokkenheid en een respectvolle houding in mijn werk. Ik ga als psychiater naast iemand staan, om samen te kijken wat diegene nodig heeft. De laatste jaren ben ik in mijn vakgebied vooral geinspireerd geraakt door schematherapie. Deze therapievorm legt de verbinding tussen disfunctionele patronen in het hier en nu en ervaringen in het verleden.

Aangesloten bij:

Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie
Vereniging van Vrijgevestigde Psychiaters Amsterdam en Omstreken
Register Schematherapie

Registratie:

BIG registratienummer: 39043450401
AGB praktijkcode: 03072843
persoonlijke AGB code: 03069298

Kwaliteitsstatuut:

De praktijk beschikt over een goedgekeurd kwaliteitsstatuut. Dit kwaliteitsstatuut is bij mij op te vragen. Vanaf 1 januari 2017 dienen alle GGZ aanbieders te beschikken over een goedgekeurd kwaliteitsstatuut. Zie hiervoor ook https://www.ggzkwaliteitsstatuut.nl/