Contact

Bereikbaarheid

Van 27 april t/m 5 mei ben ik met vakantie. Voor dringende vragen wordt de praktijk waargenomen door de heer H.V. Warnaar. U kunt de heer Warnaar bereiken per mail (dat heeft de voorkeur) via warnaar@xs4all.nl of eventueel telefonisch via 020-6790209. Buiten kantooruren is de waarnemer niet bereikbaar en kunt u in geval van spoed contact opnemen met de huisartsenpost.

Mijn werkdagen op de praktijk zijn maandag, dinsdag, donderdag.

U kunt mij telefonisch (06-13384409) of per e-mail (praktijk@marjoleinkeijzer.nl) bereiken. Op werkdagen ben ik bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur. Door de aard van mijn werk ben ik niet altijd in de gelegenheid om de telefoon direct te beantwoorden, maar wanneer u een bericht achterlaat op de voicemail bel ik u terug.

’s Avonds, in het weekend en tijdens feestdagen ben ik telefonisch niet bereikbaar. In dringende gevallen kunt u dan contact opnemen met de huisartsenpost. Indien nodig kan de huisarts buiten kantooruren de plaatselijke Crisisdienst inschakelen.

In verband met uw eigen privacy raad ik u aan om het e-mail adres praktijk@marjoleinkeijzer.nl alleen te gebruiken voor het verzetten van afspraken en dergelijke, en niet voor het delen van persoonlijke informatie. Voor het delen van privacy gevoelige informatie maak ik gebruik van Zorgmail. Via Zorgmail is veilig mailverkeer met aangesloten zorgverleners mogelijk. Ook kan ik cliënten via Zorgmail een beveiligde mail sturen, waarop zij kunnen reageren via een beveiligde mailverbinding.

 

De routebeschrijving vindt u hier.

 

Contactgegevens

Adres praktijk:

Gebouw Bedrijvige Bij

Ruimte C241

Lagendijk 3

1541 KA Koog a/d Zaan

Tel. 06-13384409

E-mail praktijk@marjoleinkeijzer.nl

E-mail verkeer met zorgverleners is mogelijk via het Edifact adres 500076151@lmslifeline.nl .

Mijn Secure e-mailadres bij Zorgmail is m.keijzer@zorgmail.nl (alleen te gebruiken door bij Zorgmail aangesloten collega´s)

Wachtruimte

Op het terrein en binnen het gebouw van de Bedrijvige Bij vindt u de praktijk, door de bewegwijzering te volgen naar ruimte C241. De (met andere collega’s gedeelde) wachtruimte is op de eerste verdieping van de C-vleugel.

 

Google Maps


Grotere kaart weergeven