Routebeschrijving

Auto

Vanuit richting Amsterdam

U rijdt via de A8 en neemt de afslag Zaandijk/Koog a/d Zaan. Beneden houdt u rechts aan (richting Koog a/d Zaan). U gaat om de Broekhuis garage heen. Aan het eind van de straat gaat u rechts. Tegenover de Gamma gaat u het (gratis) parkeerterrein van de Bedrijvige Bij op.

Vanuit Noord-Holland

Vanaf de A9 afslag Zaanstad/Castricum N8 richting Zaanstad. U rijdt rechtdoor via Krommenie, Wormerveer, Zaandijk (N8 wordt vanaf Wormerveer N203).
Bij Koog aan de Zaan gaat u direct na het viaduct A8, bij de stoplichten linksaf (Verzetstraat).
Na 50 meter gaat u de eerste straat links onder viaduct door. Na 25 meter tegenover de Gamma gaat u rechtsaf het (gratis) parkeerterrein op.

Om met een navigatiesysteem bij de parkeerplaats te komen, typt u “Pinkstraat” in.

Op het terrein zelf:

U kunt het gebouw naar binnen gaan via de hoofdingang naast de fontein. U kunt daar aanbellen bij de intercom, ruimte C241. Als u een afspraak heeft zal ik u van tevoren e-mail met een link en een code toesturen waarmee u via de intercom zelf de deur kunt openen. Voorheen was het mogelijk of via de zij-ingang bij de C-vleugel naar binnen te gaan, maar deze zij-ingang gaat binnenkort overdag op slot. De praktijkruimte bevindt zich in ruimte C241, in de C-vleugel op de eerste verdieping. Er is een wachtruimte die ik deel met collega’s.

Er is een fietsenstalling naast het parkeerterrein dat aan de Pinkstraat gelegen is.

Trein

U stapt uit bij het station Zaandijk Zaanse Schans. Uit het station komend gaat u door het tunneltje richting Stationsstraat, eerste straatje rechts, dan komt u op de Museumlaan. Daar gaat u linksaf richting Molenmuseum en molen Het Pink. U loopt deze straat uit tot aan de Gamma. Tegenover de Gamma gaat u het parkeerterrein van de Bedrijvige Bij op.

Vanaf het station is het ± 10 minuten lopen.

Bus

Voor actuele informatie kunt u het beste 9292 raadplegen.